Esti un profesionist in domeniul auto?
    Vrei sa vii in echipa noastra?


 

Daca ai experienta in reparatii auto, esti un mecanic bun, comunici bine cu colegii si clientii te rugam sa ne trimiti un CV pe office @ lasttest.ro sau suna la 0723 243 168.
Iti multumim.Informatii si facilitati pentru angajati:


- Autorizatie Tehnica RAR A1, A2, A3 Vehicule rutiere cu masa max. 3,5 Tone.
- Locatie: Galati, Micro 17, Drumul de Centura colt cu Strada Oltului.
- Program de lucru: Luni-Vineri 09.00-18.00.Materiale: salariu garantat, bonusuri in functie de target-urile atinse si valoarea lucrarilor, concediu de odihna platit, carte de munca, masa calda la pranz tip catering.Stil de viata: conditii bune de munca, relatii foarte bune de comunicare cu colegii si seful de service, curatenie, echipament protectie, sala mese cu bucatarie, vestiar cu toaleta si dus, acces internet si Wi Fi.
Zile libere pentru rezolvarea problemelor personale, ziua de nastere, sarbatorile legale...Dezvoltare profesionala: cursuri de calificare pentru utilizarea dispozitivului computerizat de verificat si reglat geometria rotilor Nussbaum, cursuri pentru utilizarea altor echipamente din dotarea service-ului: stand frana computerizat Beissbarth, KTS Diagnoza Bosch, alte aplicatii software.

 

Toate lucrarile efectuate de service-ul Last Test implica doar inlocuirea pieselor uzate/defecte. Folosim piese absolut noi, de calitate, numai de la distributorii de top. Nu reparam motoare, cutii de viteze, grupuri de transmisie.
Modul nostru de lucru creeaza satisfactie clientilor de 100% si evita reclamatiile ulterioare.